Pro tři výherce balíček od Dr.Oetkera!

Správná odpověď: jablko-skořice, meruňka.

Výherci: Vendy Kubáčová z Mladé Boleslavi, Drahomíra Kalivodová z Prahy a Anna Kolářová z Rumburka. Gratulujeme!

Soutěž o 3x balíček s produkty od Dr.Oetkera, díky kterým si kdekoliv snadno a rychle připravíte zdravou svačinku.

oetker_kase_vetsi
Zdravá svačinka snadno a rychle, to je trend dnešní doby. Jednoporcové kaše od Dr.Oetkera splňují všechny tyto tři požadavky zákazníků. Stačí vysypat obsah sáčku do hrníčku, zalít teplou vodou a kaše je připravená kdykoliv a kdekoliv – doma, v práci nebo na dovolené.

Rýžové kaše meruňková nebo jablko-skořicová neobsahují lepek a jsou lehce stravitelné. Jejich příprava je rychlá a jednoduchá: obsah sáčku vysypete do misky, zalijete 150 ml horké vody a promícháte. Za občasného promíchání necháte 10 minut odstát a je hotovo.


Inspirujte se některým za našich receptů a upečte si třeba báječnou roládu s kávovým krémem. Pokud použijete produkty se značkou Dr.Oetker a dodržíte postup, máte záruku, že se vám vždycky povede na jedničku. Všechny recepty od Dr.Oetkera jsou pečlivě připraveny a několikrát vyzkoušeny ve Zkušební kuchyni Dr.Oetker.

Rolada_s_kavovym_kremem_low

Roláda s kávovým krémem

Na těsto:
4 bílky
4 žloutky
4 zarovnané PL cukru
50 g polohrubé mouky
1 zarovnaná PL kakaa

Na náplň:
300 ml polotučného mléka
1 balíček Zlatého klasu Dr.Oetker
60 g cukru
1 balíček Vanilínového cukru Dr.Oetker
1 zarovnaná PL instantní kávy
250 g změklého másla

Ještě potřebujeme:
plech na pečení (30 x 40 cm)
elektrický ruční šlehač
cukrářský sáček s řezanou trubičkou

Příprava

1/ Na přípravu těsta v míse vyšleháme z bílků elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni tuhý sníh. V jiné míse vyšleháme žloutky s cukrem elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni do pěny. Přidáme mouku smíchanou s kakaem a sníh a metličkou vymícháme dohladka. Těsto rozetřeme na plech vyložený papírem na pečení. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme.
Elektrická trouba: 170°C
Horkovzdušná trouba: 150°C
Doba pečení: asi 10 min.

2/ Roládu stočíme i s papírem na pečení a necháme vychladnout.

3/ Na přípravu krému nalejeme do kastrůlku polovinu mléka a přivedeme do varu. Ve zbylém množství mléka metličkou rozmícháme Zlatý klas s cukrem, vanilínovým cukrem a kávou. Vlijeme do vroucího mléka a za stálého míchání povaříme asi 1 minutu. Krém za občasného míchání necháme vychladnout. Změklé máslo s vychlazeným krémem vyšleháme elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni dohladka.

4/ Z vychladnuté rolády stáhneme papír na pečení a naplníme 2/3 krému. Srolujeme, potřeme krémem a pomocí cukrářského sáčku ozdobíme podle vlastní fantazie. Odložíme do chladničky ztuhnout.


 

Soutěžní otázka

V jakých příchutích vyrábí Dr.Oetker rýžové kaše?

Jméno a příjmení
E-mail
Ulice
Město
PSČ

Tři z vás, kteří správně odpoví, dostanou balíček s produkty od Dr.Oetkera, díky kterým si kdekoliv snadno a rychle připravíte zdravou svačinku.


Pravidla soutěže:

Podmínkou účasti v soutěži je vaše registrace a odpověď na soutěžní otázku, kterou zasílejte do 14.8.2016. Vyhodnocení soutěže proběhne 15.8.2016.

Zasláním vašich údajů nám zároveň dáváte souhlas, abychom v případě výhry zveřejnili vaše jméno na našich internetových stránkách. Děkujeme!

Další podmínky soutěže najdete zde.
Informace o partnerovi soutěže najdete na: www.oetker.cz

 

Save

Save

Datum vydání: 7. 8. 2016

Edit: